onsdag 9 maj 2012

yeah baby!

Varje dag träffar jag nya fantastiska människor, idag träffade jag en kille från Uganda. Han började med ett en rums hus där han bodde tillsammans med sin fru och fyra barn. De hade knappt pengar för mat men då han såg en massa hemlösa barn, i letande efter kärlek, bestämde han sig för att ta in ytterligare åtta barn. 2007 sålde dem huset och flyttade in i en tre rummare och tog då emot ännu fler barn. Där bodde de ett tag, 41 barn och två vuxna. Idag har de startat sju skolor, varav ett high school. Idag träffade jag honom när han var i vår kyrka och berättade om allt som hänt i Uganda, hur de klarat av varje dag med knappt några pengar och vilken skillnad de har gjort i barnens liv. Som sagt, varje dag träffar jag nya fantastiska människor. Här kan du läsa mer om vad Parental Care Ministries gjort och gör (klicka på de understrukna orden).


Klockan är nu 20.32 och jag är nästan helt färdig för att hoppa i säng, dock är jag inte tillräckligt trött än. Jag börjar märka att skolarbetet lugnat ner sig nu den senaste veckan, inga läxor idag och vi avslutar vårt sista projekt i engelska nu på fredag. Eftersom jag har mindre att tänka på utan läxor och sådant, dras mina tankar till min hemresa som faktiskt nu börjar närma sig. Men det är ännu saker som ska göras innan min resa kan gå mot sitt slut. 21 dagar, 10 timmar och 42 minuter.

Min dag har rullat på som cykeln i nedförsbacke (helt klart något min farfar kunnat säga). Allt har dessutom gått bra, inga incidenter som saktat ner dagen, allt har helt enkelt varit näst till perfekt. Nu tänkte jag göra dagen ännu mer perfekt genom att kolla in ett avsnitt av vår nya favorit show "Revenge".
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar