lördag 12 maj 2012

today is now

Ni har antagligen märkt att jag inte uppdaterat dagligen utan bara lite då och då, varannan dag om man har tur. Nu börjar det nämligen närma sig hemfärd och det betyder också att man som utbytesstudent har extra mycket att göra och därmed kommer jag inte hem förrän elva - tolv om kvällarna, då blir det en dusch och sen lite tv tittande och därefter sover man gott resten av natten.


Vet inte om jag berättade att vi hade en "seniorwalk" i kyrkan förra helgen då de introducerade alla seniors för församlingen. Wellwell, trevlig tradition.
Jag och Minta i kyrkan.
Tidigt imorse åkte vi till Texas A&M för att checka in alla college studenter som idag tog emot sin examen inklusive min värdkusin. En ny upplevelse och kul hade vi, skämde som vanligt ut oss en noch, YOLO (You Only Live Once!). Efter ett tag blev det dock lite långtråkigt, med tanke på att det var närmare 1500 elever som presenterades och vandrade kvickt över scenen så höll det i sig i cirka 2 - 3 timmar.
Efter kusinens studentfest drog vi oss hem igen. Minta och jag gled in till stan för att käka. Vi körde rakt in i en storm på vägen hem så med musiken på hög volym körde vi så försiktigt vi kunde.


Nu sitter jag i min säng och tittar på film och ska alldeles strax sova, ha en bra lördag.
Athletics banquet, blev utnämnd till bästa videographer, inte varje dag.. *fniss*

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar