onsdag 23 maj 2012

tills dess..

Jag kommer aldrig mer sitta vid min bänk i Coach G's rum, inte heller i Miss B's klass kommer jag vistas. Jag fick hissa upp den svenska flaggan framför mitt Amerikanska High School, för första och sista gången. Idag var det sista dagen i skoaln och på lördag väntar graduation. Det var med blandade känslor som jag lämnade min sista lektion för dagen och för alltid. Några utav de bästa stunderna under detta året i Texas har spenderats i klassrummet. Kanske inte när man hörde allt om det spansk - amerikanska kriget, eller tittade på en långtråkig film om något irrelevant, men när vi pratade om allt mellan himmel och jord, när vi skrattade och när vi grät (efter att ha skrattat så mycket).


Mina föräldrar verkar trivas helt ok här i min nya "hemstad". Vi har umgåtts mycket med min värdfamilj och det har gått bättre än bra, det är precis som vi alla känt varandra hela livet. Härligt när det klickar direkt. Igår bakade mamma (och jag) kanelbullar och idag vandrade jag rundor och bjöd på de svenska bullarna, fick endast positiv respons(!). Swedish Cinnamon rolls

Vi besökte även Texas Roadhouse igår och det var en stolt mamma som lämnade restaurangen vid 21-22 tiden. "Då var man en riktig Texan nu då" sa min mamma efter att ha suttit på sadeln och ropat "Yihaaaa". Jag låg, bokstavligt talat, och rullade rundor då jag skrattade så mycket.
Idag stack vi in till stan efter skolan för att möta upp mina föräldrar för lunch och annat skoj. Sen blev det bad och därefter middag på Red Lobster. Kul hade vi, många historier och mycket skratt.
TEXAS Roadhouse
Det är inte långt kvar nu och jag hoppas att alla ni läsare hänger med hela vägen till slutet, nästa tisdag bär det nämligen av till mitt andra hem och då slipper ni hålla koll på vad som händer i mitt liv. Men tills dess... Godnatt!

2 kommentarer:

  1. They're here! I need to meet your parents in person before y'all leave us! Congratulations on completing a year of American high school! :)

    SvaraRadera