onsdag 16 maj 2012

remember the alamo

Efter att ha dödat en överviktig mal fick jag äntligen ta mig en dusch. Det är sant, everything's bigger in Texas, även spindlar, kryp och annat levande.


Jag utnämner härmed den 16 maj till en utav många lyckodagar för min del. Jag har jobbat hårt med att få ihop det med missade prov och läxor och allt annat, förstod inte alls hur jag skulle ordna det. Allting öppnade sig idag när min mattelärare bestämde att seniors inte behövde ta sex veckors provet. Yihhhhhhaaaaa säger jag bara! Och just när man trodde att det inte kunde bli bättre så kommer min datorkunskapslärare fram till mig efter skolan och säger att jag inte behöver lämna in ett slutprojekt. 


Nio dagar kvar tills graduation och imorron drar jag till San Antonio. Basket och annat skoj står på schemat, tydligen händer det alltid något i denna stad som ligger i södra Texas, inte långt från Mexico. Ryktet säger också att det ska bli riktigt varmt, uppåt 32°C, vilket förvisso inte är någon större chock då det faktiskt är vad de erbjuder här i min lilla stad.


Ska upp imorron vid fyra tiden så känner att det är dags att sova nu. Godnatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar