söndag 13 maj 2012

Mamma min Mamma

Då har vi kommit till den dagen på året då vi skämmer bort våra mammor extra mycket. Konstigt nog så faller inte den svenska Mors Dag och den amerikanska Mother's Day på samma dag, och eftersom jag befinner mig i USA så gäller de Amerikanska reglerna. Grattis Mamma På Mors Dag!
Igår hade mellandstadiet, sjuorna och åttorna, premiär för deras teaterföreställning, Disney's Aladdin. Själv har man alltid fruktat den filmen, har alltid tyckt den var lite läskig... Idag var det dags för Aladdin igen, show nummer två. Jag jobbad epå med biljett och rosförsäljning innan föreställningen drog igång, både igår och idag stod jag och charmade så gott det gick. Min lillebror, Zac, gjorde riktigt bra ifrån sig, likaså resten av the crew. Zac spelade självaste huvudrollen, Aladdin och om det var någon som lyckades charma bättre än mig så var den han.

Dagen till ära så blev det firande av morsan, eller i mitt fall blev det firande av Värdmorsan, men det fungerade lika bra.  Blommor och blader vi göra henne glader...

Nu på kvällskvisten ägnades det åt scrapbookande, scrapbooken ska lämnas in nästa vecka för att få ett betyg sen är den min, bara min livet ut.

Nu ska jag gå och lägga mig och ladda batterierna för ännu en vecka i skolan. 
En sista gång, Grattis Mamma!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar