fredag 25 maj 2012

if you snooze you loose

Det gäller att man tar vara på tiden nu när det börjar närma sig hemresan. Därför har vi nu ett fullbokat schema som följs si sådär, men ändå rätt hyfsat. Vi har bestämt oss för att vakna tidigare om morrnarna för att få gjort mer under dagarna så imorron ska vi lämna huset vid 08.15, jag kan ju tala om för er att jag var en utav dem som var emot detta. Jag försökte få en extra timma pålagt men det ville sig icke. Så 08.30 har vi en liten gruppsamling i parken för att ha det trevligt och så, 09.00 åker vi till mina föräldrars hotell, hämta upp dem för att sedan befinna oss, 09.30 på en sportbutik. Därefter fortsätter det tajta schemat med golf och sedan blir det antagligen dags för att fylla kistan med lite mat. Resten av eftermiddagen är ännu inte helt planerad, men jag är säker på att det finns något på listan som kan fylla de timmarna.

 Jag kom nästan precis ut från duschen efter att ha spenderat kvällen tillsammans med mina föräldrar hos Ashley och resten av the K's. Vi hade det så trevligt och jag tror det var längesedan vi alla skrattade så mycket. Jag kommer verkligen sakna min Ash som har blivit som en syster för mig.

När vi kom hem spelades en "mycket seriös" match i ultimate frisbee och det enda man kunde göra var att ansluta sig resten av gänget och njuta av den varma sommarnatten.

Tidigare idag var det dags för graduation practice vilken var riktigt roligt, nu väntar vi bara tills lördag då det gäller, the real deal vet ni.

Nu väntar Mr. Sandman, godnatt!

2 kommentarer:

  1. Hej Anna hoppas du får en finn avslutning på Lördag :)

    SvaraRadera
  2. Välkommen till den nya jackpotjoy casino i Sverige Logga in och se om det här är en skådespelare som passar dig bra

    SvaraRadera