onsdag 2 maj 2012

do not rush!

Klockan slog nästan precis 20.00 och jag ska alldeles strax gå och lägga mig i mina rena lakan för att få mig lite extra sömn för en gång skull. Hade en sådan huvudvärk igår och den enda anledningen jag kan komma på är trötthet.


Idag har jag bara gått och väntat på att dagen skulle ta slut på grund av all stress som rört sig i mitt huvud. När min åttonde periods klass kom blev det ännu värre, Algebra 2 och ja, jag är alltid sen till den klassen på grund av olika orsaker men idag tyckte tydligen min lärare att det var dags att säga något så hon tog ut mig i hallen och drog ett långt allvarligt tal. Jag bad om ursäkt och la till att jag inte kunde hjälpa det, jag är ju från Sverige... nej inte riktigt så gick det till, jag bad om ursäkt och sa att det inte skulle hända igen. 
Låt "operation in time" börja... från och med imorron.


Idag väntar endast 27 dagar tills jag landar på svensk mark igen och nu börjar min längta komma igång på riktigt. Dock så finns det en del saker som måste checkas av innan jag går ombord på planet hem till Sverige.


Imorron väntar seniorklasskort så innan jag hoppar i säng ska jag välja ut kläder för morgondagen annars kommer jag aldrig komma iväg till skolan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar