torsdag 3 maj 2012

de kallar mig rapido

Dagens dilemma under engelska lektionen ledde till en riktigt intensiv debatt. Frågan lydde kan pengar köpa lycka? Det blev många för och mot argument utan någon direkt framgång.


För att byta ämne lite sådär hastigt så kan jag med stolthet i rösten tala om för er alla att jag faktiskt anlände i tid till min matte lektion idag. Jag kan se era huvuden vända och vrida, tjejen som alltid är sen, som säger; "fem minuter" men menar tjugo, samma tjej kom idag tre minuter innan lektionen började. Framsteg, ett år äldre och "snäppet" klokare... och snabbare!


Om en liten stund beger jag mig ut för att checka lite baseball, (hey batter, batter, sa-wwiiiing!).
Sedan imorron efter skolan beger jag mig till Ash för lite catch up, vi debatterar om att göra ett biobesök eller hänga vid poolen hela dagen och rida - sitta i ett mörkt rum och checka en go film vs. vara en friskus och få lite färg? Jag kan nu höra min mamma röst (friskus, friskus, friskus, skriker hon). 
Nu ska jag faktiskt försöka leta upp ett djur i mitt rum som de senaste nätterna mumsat i sig mitt blod. Det är antagligen inte en liten rackare det rör sig om för ni vet vad de säger "Everything is bigger in Texas".


Satt och kollade igenom lite sommarbilder och såg denna vackra bild, första gången jag upptäckte deras ansiktsuttryck och kunde inte motstå att skratta lite grann. Y'all make me smile! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar