torsdag 5 april 2012

Torsdag men ändå fredag...

Yupp, för imorron är vi lediga på grund av denna fina påskhelg som ser ut att bli riktigt solig. En tredagars skolvecka och en tredagars helg, detta måste vi göra oftare.


Efter skolan drog Ashley och jag oss mot tennisbanorna för att träna inför distrikt som för mig är nästa måndag. Jag följde med häromdagen när mina lagkamrater spelade, alla presterade riktigt bra och överlag vann vi hela distriktsmästerskapen och nu väntar regionala och därefter state. 
I alla fall, vi drog oss till tennisbanorna... Spenderade en evighet där, det gick för det mesta åt till att spela tennis men också snack, för det kan vi båda, snacka alltså. Efter att äntligen fått ett bra avslut på smashandet gick vi bort mot baseball planen där Ashleys bror spelade match, vi tittade, drack en liter vatten var och delade på en påse popcorn. Efter matchen åkte vi vidare till stormarknaden och medan Mrs. K (Ashleys mamma) sprang ärenden ägnade vi oss åt cheerleading rutiner, det blev hjulningar och toetouchs. Nu är jag nyss hemkommen från Ashleys lya, där vi käkade bbq och umgicks med hennes familj.
Imorron blir det tennis, häng vid poolen och bio, någonstans däremellan klämmer vi in en måltid eller två. Nu väntar lite vanligt tv tittande, kanske trycker i mig lite utav godiset från "the swedsih easter bunny" som anlände idag från momsi och papsibear.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar