tisdag 17 april 2012

i'm a new soul

Oj vad tiden tickar iväg. Känns som jag fyllde 17 igår men nej, nej, så är det inte. På torsdag fyller jag 18 år och det är med lite bittersweet taste, samtidigt som man nu lossar trådarna från allt (fri som en fågel...) så känner jag att jag inte vill växa upp. Allt är så perfekt nu så varför förstöra allt med att lägga på ett nytt år?...


Hur som helst. Solen håller på att gå ner och ännu en dag är på väg att passera. Tisdag är väl inte den bästa dagen i veckan, däremot har jag alltid gillat onsdagar men aldrig haft någon riktig anledning. 
Drabbades av vattenbrist idag, lite spänning i vardagen. Det passade dessutom på att hända när jag befann mig själv i omklädningsrummet, jag var några sekunder ifrån att ramla ihop, men "räddades" av en kompis som sprang efter vatten. Som sagt lite spänning i vardagen.


Imorron väntar min favoritdag, miércoles, mercoledì, miðvikudagur, 水曜日, Mittwoch, wednesday, mercradi eller som vi säger i Sverige, ONSDAG. 


Ska faktiskt försöka få mig lite extra sömn inatt, tillskillnad från alla andra dagar. Kläder för morgondagen är utvalda, the chose ones(!). Låte kanske aningen dagisaktigt, lägga frma kläder dagen innan men om jag inte får det gjort dagen innan blir jag aldrig färdig. Många andra tillfällen som jag kommer på då jag inte får allt klart, som nu tillexempel, ska jag lägga ifrån mig datorn och få mina läxor gjorda, vi hörs.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar