lördag 14 april 2012

friday 13th

Då har vi ännu en gång nått dagen som många fruktar. Detta är dock inte fallet för mig, nej jag ser 13 som ett lyckonummer och de senaste dagarna då den 13:de har inträffat på en fredag har det visat sig vara en riktig tur dag för min del. Så när alla går omkring och är extra försiktiga lever jag livet som aldrig förr, skämt å sido. 
Nej igår var det som sagt fredag och detta verkar vara den bästa dagen i veckan, skolvis och fritidsvis. Efter skolan stack vi till Tyler för att käka och därefter gled vi vidare för att kolla på åttonde och sjunde klassarna, de hade nämligen sin "powderpuff" match igår (tjejerna spelar football och killarna agerar cheerleaders).Efter ett tag gick vi över till baseballplanen för att checka lite baseball, älskar att kolla på baseball även fast jag inte förstår allt...
Jag och Tanner.

Baseballmatchen varade ett tag och tillslut tröttnade mina kära vänner (jag var helt fokuserad på matchen) så vi lämnade "landet" (the countryside) och drog oss in mot staden där vi käkade och vandrade rundor. Ännu en turdag har passerat, fredag den 13!

Avslutar med bilder från tidigare i veckan då jag hjälpte Ashley att borsta hästarna, fylla på vatten och mat till dem och städa stallet, welcome to Texas!


Sadie, Ashley's vovve (en utav många)


1 kommentar: