söndag 8 april 2012

Fokusera på framtiden

Skulle precis sätta mig och skriva en uppsats från förra veckan när min mamma knackade på facebook dörren och ville skypa och inte tackade man nej till det. Fick lite inspiration till min nu halvt påbörjade uppsats.


Vi drog oss iväg till kyrkan imorse precis som alla andra söndagarna. Idag var det dock lite speciellt. Påsk är tydligen den dagen då flest människor går till kyrkan och så sant som det var sagt, över 700 personer dök upp. Efter kyrkan var det dags för lite familjebonding hos mawmaw S (Minta och Zac's farmor).
Tillsammans med henne och kusinerna spelade vi spel, käkade och pratade, länge och väl. Jag lärde mig ett nytt spel, inte för att skryta men jag är en naturbegåvning, en riktig stjärna på detta spel. 
En riktigt lyckad påsk blev det.

Jag kommer ihåg när vi var små, "påskharen" hade varit i trädgården tidigt på morgonen och gömt påskägg med godis i. När vi vaknade var det bara att leta. Något jag funderar över nu är hur jag inte såg påskharen, jag vaknade klockan fyra varje morgon #MorgonpiggUnge. Han måste ha varit där väldigt tidigt...
Jag har inte sett några påskkärringar, en svensk tradition...

Imorron spelar jag distriktsmästerskap i tennis och gissa om jag är taggad, målet är ju att vinna det hela. Börjar bli aningen orolig dock, en storm drog precis in över vår lilla stad, förhoppningsvis drar den förbi innan soluppgången imorron.

Hoppas ni alla hade en riktigt trevlig påsk med massa påskmust och godis. Till min familj, mamma, pappa och Eric, farmor, farfar och mormor, ha det bäst imorron (måndag) och ät lite för mig av den goda påskmaten (även om jag kanske inte riktigt behöver den). Håll tummarna för att jag gör bra ifrån mig ute på tennisbanorna. Jag älskar er!
Nu flyger denna trötta påskkärring till blåkulla, godnatt och sov gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar