torsdag 19 april 2012

17+1

Jag ska försöka sammanfatta dagen lite sådär hastigt men ändå lite detaljerat för jag måste läsa min engelska bok innan jag ens får tänka tanken på att lägga huvudet på kudden.


Från och med idag så fungerar inte min vanliga ursäkt (I'm from Sweden, this is not my native language and i'm underage) för idag klockan 05.15 trädde jag in i vuxenvärlden och detta skulle man bli påmind om hela dagen. På morgonen blev jag uppvaktad med presenter innan vi drog oss iväg till skolan. I högtalaren under "announcements" ropades det ut "A birthday shootout to miss Anna" min tanke var direkt, så gammal är jag väl inte. Miss... 
Min första lektion på dagen är Ekonomi, där hade de ställt till med en överraskningsfest för mig och därefter fortsatte det med överraskningar dagen ut. Under varje period kom det en liten present med ett kort där det stod något gulligt som var förknippat med presenten, pennor, blommor, klubbor etc. Under dagen har jag bland annat samlat ihop ballonger, cupcakes, klänningar, pengar, ett stort kort med alla mina klasskamraters underskrift, och en massa annat, ojojoj vad jag uppskattar mina goda amerikanare!
På kvällen hade vi planer att åka in till stan för att käka på en utav mina favorit-in-Texas-ställen, Texas Roadhouse. Men så blev det inte även om jag trodde det för ett längre tag så slutade vi upp i en lokal restaurang, där några utav mina närmsta vänner väntade med ännu en överraskningsfest. Efter att jag hade öppnat mina presenter och alla hade fått i sig lite krubb stack vi ungdomar till en park och tog vara på min sista dag som ett barn.
Det blev en riktigt lyckad dag, jag måste ha de bästa vännerna omkring mig som gett mig en sådan fin present. Åh vad jag är lycklig!


1 kommentar: