fredag 2 mars 2012

oh new york i love you

Checkat in ett avsnitt av Gossip Girl nu precis, alltid lika kul. Annars kan jag upplysa er om att idag är det fredag, fredag hela dan'. Denna veckan har rullat förbi snabbt som bara den. Avslutade dagen med matteprov som inte gick något vidare bra men allt kan ju inte gå min väg. Kommer antagligen somna med ett leende på läpparna, fredag och jag är lycklig. 

Imorron hoppas jag på att få komma in i stan för att få gjort några ärenden och på söndag väntar skype, men nu ska jag återgå till gruppchatten, dagens teknik you know.


Ja ni vet vad man säger, hunden är människans bästa vän och det är väl tur att jag har någon som beskyddar mig, en riktig vakthund. Frågan är ju då vad jag ska göra när jag kommer hem... jag antar att vi får ta och skaffa hund(?)...

1 kommentar:

  1. AnnaPanna, skärpning!!! Du behöver nog komma hem o plugga mycket matte....
    Åhhhh nu börjar det närma sig den 19 april (precis likadant inför jul) i 13 år har vi hört samma visa, när skall "ungen" (mycket kärlek) fatta att en hund inte kan vara ensam hela dagen........
    P.S Har fixart sommarjobb till dig, ca 20 hundar som behöver rastas varje dag, med börja klockan 05,30! Accepterar du jobbet?

    Kram Ma

    SvaraRadera