måndag 5 mars 2012

Jag är en cowboy...

Måndag, måndag, vad vi älskar måndagar... Kanske inte riktigt älskar men efter en riktigt bra helg så gör det inget att skolan är tillbaka, dessutom får jag ju träffa ännu fler av mina kompisar just i skolan, så inte klagar jag allt för mycket. 


Helgen hade som sagt mycket att erbjuda, lördag blev det lite shopping, fika och en god natts sömn. Söndag hände något som jag aldrig någonsin kunnat drömma om. Okej kanske lite till överdrift, men det är i alla fall inget jag någonsin lagt en tanke på och därmed inget jag kunnat drömma om. Jag fick se en annan del av Texas, nämligen det riktiga cowboylivet. Vi begav oss nämligen till en kyrka, "Cowboy Church" kallades den, kort och gott. Mycket riktigt, som namnet avslöjar så hade det så klart att göra med cowboys. Prästen hade cowboy boots, hatt, jeans och den symboliska mustaschen, en redig cowboy. En ny upplevelse. 


När prästen fick höra att jag var från Sverige bjöd han genast oss till sin gård, "cattle". Där måste de hjälpas åt att fösa tjurarna till ny betesplats, alltså ett riktigt cowboyliv lever han. Detta är det liv som vi känner igen från filmernas värld. Hoppas på att få komma dit snarast för att hjälpa till med grovjobbet!
Imorron väntar tennisturnering och denna gången ska jag visa dem, Amerikanerna, vad Sverige går för (mormor håll tummarna).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar