torsdag 29 mars 2012

i'm a freakin math ninja

Sådär ja, matten är checkad och jag är redo för veckans prov imorron. En dag som denna finns det ju inget att klaga över, allt har rullat på så bra och jag har varit riktigt glad hela dagen utan någon direkt anledning. Avslutade nyss den andra säsongen av Gossip Girl, jag tröttnar aldrig.


Efter skolan drog jag mig till "The Intermediate" = femte och sjätte klass. Min gode vän Ashley's mamma ville att jag skulle hålla ett litet föredrag för 10, 11, 12 åringar så jag slängde på mig jackan och var redo för lite inspirerande snack. De verkade gilla det jag sa och applåderade när jag var färdig. Kul med positiv respons, därefter fick jag en del frågor om Sverige, sedan avslutade jag med en svensk julsång, passar ju perfekt nu när påsken börjar närma sig. Psst, Ashley hjälpte till så gott hon kunde.


Imorron är det fredag igen och det är någon slags föreställning på skolan som jag hade tänkt att kika på. Sedan på lördag har jag en "carwash" american style och därefter ska jag bara njuta utav den extra långa helgen som väntar, (ingen skola på måndag).


Dagens bild...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar