tisdag 13 mars 2012

GRATTIS ERIC!

Hemma i Sverige är klockan nu kvart i fem på morgonen vilket betyder att det är den 14 mars. Detta är en stor dag, förstår ni. Min storebror fyller 22 år idag.


Grattis Eric, hoppas du får en riktigt bra dag och att dina önskningar går i uppfyllelse. Jag älskar dig något enormt mycket och saknar dig baotamycket! Tänker på alla våra tiotusen minnen men ett utav dem tänkte jag dela med allesammans här och nu. Det var ca 7 månader sedan, nästan exakt, den 6 augusti. Så här lyder inlägget från den dagen:


Brother I love you

Har nu haft en hel vecka tillsammans med min bror. Vi har haft det så mysigt och det har varit jättekul att ha honom hos sig i några dagar. Vi har cyklat, badat, käkat god mat, kollat på film och bara varit! Dessa dagarna har fått mig att tänka tillbaka på när vi var små och lekte lekar som, sovmobilen och småstjärnorna. Storebror, jag älskar dig.

Imorse bar det av till flygplatsen för att lämna av Eric igen. Jag kunde inte hålla tårarna tillbaka när jag stod och kramade honom en sista gång för detta året. När tårarna kom gjorde han som bara han kan, han kramade mig hårt och sa med lugnande ord, du kommer ha det så bra i USA att du inte kommer ha tid att sakna mig. Visst så kan väl varenda människa göra men inte som min bror, jag kommer sakna dig Ruttger Mellanhand!

Grattis på födelsedagen broder tuck, det är inte varje dag man fyller 22, ha kul.

1 kommentar:

  1. Rörande o härligt för en förälder att läsa!

    Paps

    SvaraRadera