torsdag 8 mars 2012

För att förklara morgonens inlägg lite mer specifikt så blev jag inkallad till dagens tennisturnering igår så det var bara att knalla sig upp till skolan kl. 06.15. Men gott folk, det förvånar er säkerligen inte när jag säger att turneringen blev inställd på grund av regn, detta efter att vi kört två timmar och alla förutom Lindsey och jag fått spela två set. "The foreigners curse" kallar vi numera denna tradition...
Brände ju näsan häromdagen...

Igår hade vi TAKStest, det är i princip nationella prov men varje stat har sitt egna system, USA är ju aningen större en Sverige, aningen. Jag behövde ju då inte ta detta prov, jag råkar har fördelen med att vara en senior så jag hängde i matsalen istället där en high school kille tog steget framåt och flirtade utan uppehåll, jag tror nu att jag hört några utav de bästa pick-up-linesen någonsin. För att inte avslöja för mycket så slutade det hela med flertalet lappar och ett klistermärke från en clementin (märket cutie) klura på de ni.


Imorron är det fredag, veckan har rullat på snabbt och vid dagens slut imorron så har jag spring break, super taggad(!). Imorron blir det även ett litet besök hos fröken frisörska, ett klipp ska vi väl hinna med innan Dallas. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar