tisdag 28 februari 2012

Powder Puff Pinglorna

Plötsligt slog det mig att jag är på ett så bra humör. Samtidigt så känner jag för att blogga men jag lovade mig själv att hoppa i säng tidigt då jag faktiskt inte fått sova ut, varken igår eller idag, men vi tar väl en snabbis.


Dagen till ära... hmm, dagen till ära... Låt mig editera början på denna mening... Idag är det tisdag, can I get a woop woop?! Bara tre dagar till helgen och vad händer i helgen?! Än så länge ingenting alls. Somsagt tisdag idag och skola som vanligt. 


Imorse ville jag verkligen inte vakna och gå upp ur sängen, alla har vi dem dagarna då vi bara vill ligga kvar och gosa med kudden men plikten kallar och precis som i armén så blev det snabba ryck (då jag tagit alldeles för lång tid på mig att ställa mig upp). Snabbt på med kläderna, in i badrummet och göra vid mig lite hastigt, sedan kasta i mig frukosten, tillbaka in i badrummet för att rensa huggtänderna från bakterier och därefter mot bilen för att förflytta mig till stället med daglig kunskapslära. 


Jag har blivit så mycket bättre på att göra vid mig om morgnarna, så extremt mycket snabbare, måste ske med åldern, som Fey (min psykologilärare hemma i Sverige) sa när man når 30+ då bryr man sig inte ett skit om hur man ser ut och jag fyller ju snart... 18, börjar närma mig. Nä men jag är ju faktiskt känd som sölkorven från vår skidresa i 6an så jag är mycket förvånad över mitt uppförande. Det höll inte alldeles för länge dock, då jag kom försent till ett möte jag "signat" upp för. Det börjar nämligen närma sig den årliga "Powder Puff" matchen (omvänd football- tjejerna spelar och killarna "cheerar") och mötet ägde rum imorse. Självklart får man inte missa detta event. Nummer 13 var redan taget så jag fick nöja mig med mitt gamla nummer, 21, tyvärr. Funderar dock på att smyga in och stryka tjejen med mitt nummer, men vi får se hur det blir med det.


Ni som kommit så här långt i dagens inlägg, grattis. Detta inlägg har ju verkligen handlat om allt och inget. Nu säger jag godnatt och det är väl för vårt, allas bästa?!

1 kommentar:

  1. Sölkorv sen 6:an......?
    Jag skulle vilja säga så här: - Känner en liten flicka som var VÄLDIGT morgonpigg men ändå fick åka till dagis i nattlinne!
    Ser fram mot kommande morgnar när denna 18-åriga dam bara hoppar i kläderna och iväg till skolan............ ;))

    Kram momsi

    SvaraRadera