söndag 5 februari 2012

Kom precis hem från Winter Formal (dans). Oj vad vi hade kul! Det dansades, skrattades och sjöngs. Jeremy bjöd på en extra privat dans efteråt vilket ledde till ännu mer skratt.


Nu kallar sängen. Gick nämligen upp riktigt tidigt imorse då jag lovat Minta att kolla på hennes "mini - lag" (laget hon coachar tillsammans med Vallerie och Maddy) när de spelade, tidigt, tidigt imorse. Jag fick ansvaret för score keeping vilket faktiskt var aningen roligt. Men som sagt tidig morgon ger konsekvenser, trött, trött och återigen trött. Dessutom har jag samlat på mig en rejäl förkylning, vilket idag betydde att jag inte kunde fortsätta till efterfesten idag, medicin och tre filtar blir plåstret på såret...


Innan jag sveper ännu en filt om mig så ska jag snabbt ge en liten sammanfattning över dagens händelser. Som ni nu vet blev det en tidig morron. Därefter begav vi oss in i stan för lite mat och shopping. Hjälpte till med att förbereda och dekorera stället dansen hölls på. Sedan var det dags för smink, och andra förberedelser för självaste dansen. Däremellan blev det lite skype med Sverige och tog även emot ett samtal från min kära mormor, alltid lika kul att höra vad hon har att säga.
Slutgiltiga resultatet
Fler bilder kommer inom kort...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar