torsdag 23 februari 2012

Först och främst så tänkte jag gratulera min goda vän Johnathon på 18 års dagen genom att lägga upp hans fina video här men så fungerade inte det så det får bli en bild istället.
Torsdag idag och skola som vanligt. Efter att ha avslutat dagen med algebra 2 som vanligt fortsatte vi ut till footballsplanen då det var dags för mitt första track meet. Från läktaren såg jag allt och ingenting. Tidigare hade vi under min Athleticsclass, sjunde perioden hjälpt till med alla förberedelserna inför kvällen, så varför inte skåda mina vackra skapelser. Tillexempel: den blåa mattan som la sig som en... matta över en annan... matta, hade jag tillsammans med Lindsey lyft från förrådet upp i den lilla golfbilen. Från läktaren kunde jag se att allt vårt "slit" lönat sig.


Fick ett sms från min mamma imorse där jag blev informerad om att Sverige nu fått ett tillskott i kungafamiljen, en liten prinsessa, grattis.


Imorron hänger jag med ett utav tennislagen på tennisturnering men denna gången bara för att kolla. Sedan är kvällen fullproppad med godsaker... vänta och se.
Hittade denna lilla söta boll i min goodiebag från femteklassarna.
Passar bra in ovanför min säng
"You are nr. 1, Anna" skönt att fler fattat att jag är nummer ett!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar