lördag 21 januari 2012

Utmattad, trött, nyduschad och ren. Idag spenderades ca 9 timmar ute i stadens sus och dus i letande efter en klänning och skor till "february frost, winter formal" en dans som blir min första amerikanska dans någonsin! Men detta innebar en hel dag i shoppinganda, men inte gjorde det något, kul hade vi men nu kommer konsekvenserna, men än en gång... Det var de värt! 

Äntligen fick man sova ut efter en veckas skolgång. Väcktes dock imorse av klockan för att en dejt med Sverige var inbokad, så det var upp och hoppa, käka frukost och sen slänga sig på datorn och logga in på skype för att sedan spendera 2 timmar för att "bonda" med mina föräldrar. Senare kom Minta inrusande vilket resulterade i ytterligare en halvtimmas snack, jag klagar förstås inte... Därefter blev det ett snabbt ombyte, käk på gissa?... TACO! och sedan iväg för att möta upp Savannah! Vi var fast beslutade på att hitta klänning och skor och efter 6 timmar hittade vi något som skulle fungera. Middag fick vi också i oss däremellan men sedan fortsatte vi mot bowlinghuset. För att inte avslöja för mycket om det besöket så kan jag ju bara säga att jag inte ärvt några bowlingskills från mina släktingar... Men man behöver ju inte vara bra på allt så länge man har kul och det hade vi. 

1 kommentar:

  1. oh yay! en klänning för formella! nu, inte få dina förhoppningar upp för högt, amerikansk danser är inte typiskt underbart i små städer. men jag vet att du är upphetsad, och jag vet att det kommer att bli en rolig upplevelse! Jag såg tecknen i skolan förra veckan! ha kul, och NO Dirty Dancing! (inget av det där vi såg i rotlösa!):)

    SvaraRadera