måndag 16 januari 2012

I set fire to the rain

Läste en artikel om Adele för ett par veckor sedan skriven av Julia Roberts, vänta lite ska jag ta fram tidningen för att citera exakt vad som sades... "Adele's music is so personal that you get invested in her life... We feel like Adele is in our book club or she lives in our neighborhood..." Otroligt vad musik kan göra, vilka känslor de kan väcka.


Nu när vi fått det ur vägen tänkte jag kort och gott berätta om vad som hänt här idag, vad denna lilla staden haft att erbjuda idag. Har ett projekt i engelskan denna veckan, en mask ska framställas, inte en mask för fiske utan en mask för teater. Temat är Oedipus, grekisk mytologi. Så idag åkte jag med Mcee hem efter kyrkan och vi pysslade och efter ca. en och en halv timme så var de färdiga. Tänkte dock inte lägga ut en bild på min mask förrän tisdag, hur mycket jag än tycker om mina klasskamrater så vill jag inte läcka några tips. Efter att ha käkat min allra första smore, kollat på Miss Congeniality 2, pysslat och hälsat på vänner till Mcee's familj åkte jag hem, hjälpte Minta att städa sitt rum, ordnade på mitt rum, kollade en film och nu ska jag strax blunda för en natts sömn. Godnatt allesammans.

1 kommentar:

  1. Jag älskar Adele. Hennes musik är underbar, och hon är mycket elegant. Vi upptäckte en ny pärla i ett band i helgen gjorde Mckenzie berätta? De är också engelska och kallade stängerna. Du måste lyssna! Också-låt mig veta om du vill att jag ska skicka dig bilder på din första "S'mores"! Jag har några!

    SvaraRadera