söndag 22 januari 2012

Förr i tiden, på stentiden, den tiden mina föräldrar kallar "den gamla goda tiden", ja då, då var söndag en vilodag. Idag är det söndag och det har faktiskt varit lite av en vilodag idag. Kyrka imorse och sedan hem, jag började skriva på min uppsats som ska lämnas in imorron. Det skulle ju då bara ta ca 30 minuter - en timma men en massa saker kom emellan vilket resulterade i att jag nu för fem minuter sedan avslutade med sista meningen... Allt började bra, jag hade inget annat planerat än att färdigställa en uppsats. Förr i tiden, på stentiden, den tiden mina föräldrar kallar "den gamla goda tiden", ja då fanns inga datorer, inga distraherande föremål möjligtvis några sällskapsspel huggna i sten... men i dagens samhälle kontrolleras världen av datorer vilket resulterar i en massa distraherande forum som t.ex. Skype och Facebook. Inte för att jag klagar, jag hade ju ändå inga planer för idag men en uppsats som jag hade kunnat göra på ca. 30 min - en timma slutade i ca. fyra timmars arbete.


Nu när vi fått snackat av oss lite sådär om det allmänna som säkerligen ingen utav er bryr er det minsta om så kan jag ju informera er alla hemma i Sverige om att jag fortfarande har tio timmar kvar tills jag ska upp och göra mig färdig för skolan medan ni, ha ha, ni har bara två, tre, kanske i bästa fall fyra timmar kvar tills ni måste släpa er upp (!)... 


Hoppas ni i alla fall haft en bra helg, för det har jag. Nä ser ni nu ska jag knalla mig iväg till soffan för att kräva lite massage.


Här kommer lite mer bilder från gårdagen:2 kommentarer:

 1. Anna, nu överdriver du lite..... våra sällskapsspel är i marmor......
  (sten, fnys!)
  Den där soffan som man kan kräva massage av, ta med den hem - måste vara en modern uppfinning, då behöver du inte trampa runt på pappas rygg!
  Momsi

  SvaraRadera
 2. Söta bilder! Jag hoppas y'all hade kul bowling.

  SvaraRadera