söndag 11 december 2011

Söndag

Söndag måste vara den skönaste dagen av alla men samtidigt den sorgligaste. Söndag betyder vila men det betyder också att det är skola imorron. Jag har absolut inget emot den Amerikanska skolan då det händer så mycket roligt om dagarna i just skolan men skola betyder att jag måste vakna superduper tidigt imorron. Jag som inte fått sova på en hel vecka plus att helgen inte erbjöd mycket sömn. I lördags var det basketbollturnering och idag kyrkan och nu sitter jag här igen, nyduschad och fin men trött som en bäver men eftersom mamma bad så snällt om ett blogginlägg så kan jag ju inte göra annat än att uppfylla denna önskan.


Jag kom på den grymma iden om att ge alla mina presentkort (som jag fick av min värdfamilj för fyra månader sedan, när jag anlände med planet) till Minta så att hon kan köpa upp dem och sedan ge sakerna till mig. Detta för att jag ska få öppna lite fler julklappar! Åh vad jag är förväntansfull!


Jag var ju då med i dagens morgontidning:

Om ni nu tittar väldigt noggrant så ser ni att mitt efternamn numera är Ellison, men, men, efter den minen så vill jag nog inte att folk ska veta mitt riktiga efternamn... Det är bara att skratta åt det hela, ha ha.
Nä gott folk nu ska jag borsta daddarna och hoppa i säng för att få mina 6 timmar och 30 minuters sömn, yey!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar