onsdag 14 december 2011

Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik och hör här, inga läxor idag eller på resten utav detta året, underbar känsla! Gör dock att man inte känner riktigt för att gå till skolan eftersom att lektionerna består av snack, visst har man inget emot det men det känns lite onödigt. Just nu vill jag bara ut och julshoppa, för om man älskar julen och älskar att shoppa så blir det hela dubbelt så kul. 


Som ni kanske märker så är jag på bra humör idag igen, trodde när jag vaknade upp imorse att det skulle bli värsta otursdagen då allt gick emot mig. En inlämning skulle in idag gällande filmen Macbeth (2010 upplaga). Detta gjorde mitt liv aningen jobbigt då jag har ju suttit och hållt för ögonen under lektionerna eftersom denna film skrämmer mig något enormt, vem trodde att häxor med sågar kunde vara så skrämmande?! Men det hela slutade bra, all I needed was a little help from my friends. 


Mysstämmningen i skolan nu är hög, mellan lektionerna spelas julmusik i högtalarna och allt är perfekt, julgranar pryder skolans entre och jag tror inte livet kan bli mycket bättre just nu. Lektionerna går förbi snabbt och imorron hoppas jag på en liten sovmorgon och än så länge ser det ljust ut.


Måste ju tala om för eer att jag fått en klipptid på lördag hos världens näst trevligaste frisör. Ingen slår Trude! Är dock aningen nervös, min mamma klippte av "allt" mitt hår för några år sedan och sen dess har jag bara låtit Trude klippa det, men vi får väl se, håll tummarna, korsa fingrarna och allt vad man säger.
P.S. Nej mamma det blir inte 10 cm kortare. D.S.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar