lördag 24 december 2011

Merry Christmas from Texas Y'all

Vaknade imorse av att Cory slog upp dörren till mitt rum och skrek "Santa came early, Santa came early!". Så tillsammans snabbade vi oss ut för att se vad som kunde hittas i julstrumporna. Där var en massa saker och Jultomten hade sparat det bästa till sist. Igår fick jag en massa paket och sen idag fick jag ännu en laddning med finfina saker. Frågan var dock kvar, varför kom Tomten tidigt, jo imorron beger vi oss till California så vi skulle inte haft någon tid alls för att pyssla med alla fina presenter så jag antar att han visste det och tänkte på oss lite extra, tack Tomten!
Nu är jag helt färdig med packningen och faktiskt mycket stolt över att jag fick plats med allt i min lilla "carry on". Tittat på Big Bang Theory checkade vi av redan i morse, och med där på morronkvisten hann jag med att fira lite jul med tomtarna där hemma i Sverige. Sen för att få in lite mer svensk julkänsla slog jag på Svensson Svensson firar jul och därefter sista avsnittet av julkalendern, "Tjuvarnas Jul", som visade sig vara riktigt bra. Nu har jag precis njutit av en god julmåltid med familjen och sen efter jag tagit mig en snabb dusch blir det filmvisning i stora salen.


Nu kommer det dröja ett tag innan nästa blogguppdatering men om jag någon gång under resan finner lite tid för ett inlägg så tar jag och berättar vad som händer i filmernas värld, Hollywood here I come!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar