måndag 12 december 2011

Believe

Klockan är nu nio och jag är helt färdig för att krypa ner under täckena och sluta ögonen för lite sömn men först och främst en snabb uppdatering. Denna veckan i skolan kommer vara slapp, midfinals men eftersom jag håller uppe mina betyg på en så pass bra höjd så behöver jag inte ta ett enda prov, yihaa! Så under lektionerna denna veckan kommer jag mest sitta och snacka med alla de andra som har det lika bra som jag.
Efter skolan idag hjälptes jag och mina småbröder åt med att städa i hönshuset, plocka upp alla äggen och så vidare. För att kunna städa detta fräscha lilla hus måste man evakuera alla fjäderfän först vilket är mycket enkelt. Men gott folk den svåra uppgiften är inte, som säkerligen många tror, att städa, nej det svåraste är att få in dem i hönshuset igen. Lystring alla läsare, jag, Anna Eliasson fångade idag min första höna med mina bara händer! Jag har bildbevis på detta men det får tyvärr vänta tills imorron för bilden befinner sig i rummet bredvid på ett mobilminne och jag har faktiskt inte riktigt orken att springa och fixa med det, så ni blir illa tvungna att läsa morgondagens inlägg.


Jag har varit på ett så enormt bra humör idag, även om allt inte riktigt gått min väg, dessa dagarna gillar vi. Det blev middag med hela familjen idag och det blev en rolig måltid, som alltid. Jag avslutade kvällen med att titta på filmen "The Polar Express" med Cory, mysstämmning nu runt juletiden. Måste ju påpeka att det är EN utav de bästa julfilmerna, det finns ju en del bra julfilmer som också hamnar högt på listan men det får vi ta och diskutera en annan dag. Godnatt och Merry Christmas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar