lördag 24 december 2011

GOD JUL

Ja, nu vet ni hur amerikanarna ser på mig, men kom ihåg att allt inte är som det låter... Minta...

Förra veckan blev jag inbjuden till en liten julfest, det blev pizza och julklappsleken.Min slutliga julklapp; en sjungande "cowhorse"

Idag är det den 23 december, nej förlåt klockan slog precis 12.00 så låt mig ta om den meningen. Idag är det den 24 december, JULAFTON. Oj vad tiden går snabbt. Häromdagen firade jag jul hemma hos Minta, det blev mat, klappar och julfilmer, eller med andra ord "må bra filmer". 
Denna dag (23 dec.) spenderades hemma med min värdfamilj. Chase lärde mig använda pistol idag... så akta er. Men innan ni blir alldeles för oroliga kan jag lugna ner er med att säga att det bara var lösa skott och pistolen var gjord av plast. När jag stod där ute och siktade på träden kom jag åt en fågel, trodde jag i alla fall, för en kort sekund trodde jag att jag dödat det lilla livet så ni kan ju bara föreställa er så förtvivlad jag var.

Senare, nu på kvällskvisten firade vi vår lilla"mini jul", vilken bestod av paketöppning, detta för att vi åker iväg till Californien snart och vi kommer då inte hinna med att öppna dem den 25 december, Christmas Day. Men inga sura miner alls, här var det paket så det stod härliga till och vi alla var nöjda.

Nu vill jag bara passa på att hälsa er alla, min älskade familj som jag får nöjet att prata med om ett par timmar, mina kära vänner och alla er andra, en riktigt GOD JUL!
Denna julen blir aningen annorlunda från alla andra julaftnar, det är första julen jag firar utan min familj, utan Mamma, Pappa och Eric. Men vet ni vad, hur mycket jag än saknar dem så vet jag att jag gjorde rätt i att åka hit till USA och även om det innebar en Jul utan dem så är det värt det för oj vad jag har växt och då menar jag inte på längden eller bredden (tack och lov) nä utan till sättet. Fyra månader, six more to go!
Tiden här går ju somsagt så snabbt att jag nog inte riktigt förstått att det faktiskt är julafton men gott folk, nu, idag, på Julaftons morron, när jag sätter mig för att titta på sista avsnittet av julkalendern, ja då, då vet jag att det är jul.

Lite juleljus i mörkret


1 kommentar:

 1. God Jul på Dig Hjärtat och en God Jul till er som följer Anna overthere!
  Väx nu inte för mycket för när Du kommer hem vill vi ha lite Anna kvar - men på Mintas beskrivning låter du inte helt olik dig......här kommer en kram..
  Sen har vi tidsperspektivet, aug-dec 5 månader, jan-juni 5,25 månader, jipppii! kram....
  Du har alltid varit en tidsoptimist, så att det passar dig bäst.....precis som undertecknad - gäller att se saker from the bright side of life...kram
  Hoppas att "hjulen" rullar som de(n) ska och att ni får en härlig semester, fastna nu inte på Alcatraz (GLÖM INTE kameran!)

  Hörs ikväll då du får vara med oss en stund på Julafton, tills dess en STOR kram Momsi

  SvaraRadera