fredag 2 december 2011

En liten hälsning från Sverige, julkalendern

Så idag är det den 2 december. Oj vad tiden går snabbt. Det är helt overkligt att vi redan befinner oss i december då det fortfarande är grönt utomhus, gräset och löven på träden. Nästa vecka lovas dock snö, vi får väl se om det löftet hålls.


2 december betyder att julkalendern är i full gång, "Tjuvarnas Jul". Jag, en god svenska, följer detta från USA, svtplay är allt en räddare i nöden.


Bilder från ett område som julpyntat, här i min lilla stad.


(Svårt att se men det är jag som står på andra sidan gatan)
Känns faktiskt inte som fredag idag, mer som lördag, eftersom jag slutade redan 10.30 för att bege mig, tillsammans med basketlaget, på ännu en match i tre - dagars turneringen. Vi vann idag så imorron väntar sista matchen som vi planerar att vinna så klart! Efter matchen åkte vi och käkade tillsammans, hela laget och sen skjutsades jag hem och nu sitter jag här redo för en varm dusch.


Upp tidigt imorron då vi behöver mer ved för vår öppna spis, så det blir att hugga i... Nej som sagt, duschen, sen en liten julfilm kanske och därefter en lång natts sömn.


PS. Svenska halstabletter gör susen, rena rama miraklet. Minta drabbades av en extrem hostattack häromdagen under ett prov och glömsk som jag är så hade jag glömt mina halstabletter i hennes väska så hon tar en som en sista utväg och slutar genast att hosta. Sen ringer hon mig och berättar historien och avslutar med "Swedish coughdrops, pure a miracle!" D.S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar