måndag 28 november 2011

that awesome feeling when everything in your life is perfect

Nyss hemkommen från ytterligare en intensiv basketbollmatch, slutade dock med att vi förlorade, 70-71. Jaja, and we're moving on. 


Det var längesen vi sågs nu... Hur var er tacksägelsedag? Min spenderades i Ohio, mycket trevligt måste jag säga. Vi tog bilen upp på tisdag eftermiddag och körde sedan hem lördagmorron. Ca 34 timmar i bilen blev det totalt, drygt, check. 


Jag är väldigt tacksam för min familj och alla mina vänner, för denna upplevelse och slutligen för att jag har ett eget badrum och slipper dela med resten av familjen för oj vad jag och dem skulle få vänta... 
På fredagen åkte vi till några kompisar, satt vid en "bonfire" och hade det hur trevligt som helst. 
På vägen hem tillbaka till lilla Texas stannade vi till vid en affär, Jungle Jim. De hade mat från alla möjliga platser i världen, till och med från pyttelilla Sverige. Och gissa vad jag såg på motorvägen i Ohio? Jo, Hannah lyssna nu noga för detta har vi ju alltid snackat om och eftersom det är din födelsedag idag så väljer jag att ta upp detta. Jag såg en häst å vagn körandes på en motorväg och människorna som körde detta gammaldags fordon var inga mindre än Amishfolk. Upplevelse må jag säga.
Och btw Hannah, Grattis på din födelsedag!
Hannah och jag efter en tripp till Malmö
Ni vet vad man brukar säga borta bra men hemma bäst och detta gäller även här. Nu har vi inhandlat vår julgran och imorron ska den pyntas.


Idag efter skolan blev det Taco innan basketbollsmatcherna drog igång. Jag, Maddie, Minta och Savannah. Sorgligt nog så behöver vi inte beställa där längre utan de vet vad vi vill ha och kommer med det på studs. Maddie gjorde som vanligt bort sig, två gånger idag faktiskt. Vi ska inte ens gå in på vad som hände men låt mig berätta att alla fick sig ett gott skratt, förutom lilla Maddie...


Här har ni oss...


Denna dagen har varit lång men hur bra som helst, just nu sitter jag och funderar vad som kan göra mitt liv ännu mer perfekt för tillfället och jag kan inte komma på en enda sak.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar