onsdag 16 november 2011

Tävling

Exakt en vecka sedan ni fick en riktig uppdatering om vad som pågår här i lilla Texas. Minta skrev som sagt på för sin nya skola förra veckan. Det var väldigt stort, halva skolan och annat folk kom för att se på när hon greppade taget runt pennan och petade dit en signatur, därefter var det klart. Att en så liten sak kan ha så stor betydelse, men sen får man också tänka på att college är väldigt dyrt och att få ett stipendium som täcker allt (och då menar jag verkligen allt) är en väldigt stor sak. Grattis till Minta.
Jag fortsätter att vara superförskyld och just nu verkar inget fungera min väg på grund av halsont och snuva. Men jag säger väl som Tony Rickardsson "Ja' ä inte bitter".


Jag vill nu att ni tänker på en saga skriven av Charles Perrault och det är inte Askungen eller Törnrosa utan Mästerkatten i Stövlarna. Förhoppningsvis har ni alla hört historien om den listiga katten. Jag sitter nu här och funderar på vilken makt hans stövlar har men jag kan inte komma fram till en bra slutsats. Det jag ber om nu är en förklaring till stövlarnas kraft. Personen med den bästa förklaringen vinner något fint Texas aktigt. Lycka Till Allesammans.


Efter tre månader och fyra dagar kan jag ju bara tala om för er att jag trivs här lika bra som katten trivs i sina stövlar.


Det roliga med denna bilden är att vi båda tyckte att vi matchade så snyggt denna dagen men när jag nu kollar på denna bilden så är det ju två helt olika blå nyanser...

Lägg märke till kaktusarna!

2 kommentarer:

 1. Jag tycker att stövlarnas kraft ligger i att de är just stövlar.
  Tänk er själva om sagan hade hetat "Mästerkatten i långkalsongerna", inte lika classy!

  SvaraRadera
 2. Nej nu är det så här!
  Han har inte bara stövlarna för att kunna gå och skydda fossingarna i. Nej stövlarna gör honom listig.
  Det är helt enkelt så att stövlarna är så snygga och coola att de ger honom självförtroende. Med sitt självförtroende kan han klara allt. Han blir unik!

  SvaraRadera