söndag 20 november 2011

Alla dagarna som slutar med G

Sitter i min garderob och försöker välja kläder inför morgondagen. Börjat välja outfit kvällen innan nu för annars blir jag aldrig färdig. Är precis kommen ur duschen dessutom så det luktar ljuvligt i hela badrummet. Borstat tänderna har jag också gjort, är inte livet underbart? 
Bild min mamma skickade som jag tyckte var så fin, HBG uppdatering. 


Idag är det söndag, vilodagen, men inte har jag fått vila. Blev väckt imorse av mina härliga värdbröder redan klockan 08.30. Då väntade höststädning i trädgården så jag släpade mig upp ur sängen och tvingade på mig lite oömma kläder. När jag kom ut träffades mitt yrvakna jag utav rök och en doft av brinnande trä. För ett ögonblick trodde jag att det var en riktig brand som var i farten men nope, så var inte fallet tack och lov. Utan brandförbudet är borta och våran hög med löv, träd, kvistar och massa annat var halverad och det doftade ljuvlig höst. 

Annars har det varit en lugn dag med lite diktskrivande, mattepluggande och snabbsnack med mamma och pappa. Bad mamma sjunga en sång för mig och det gjorde hon, härlig människa min mamma.

Jag och Dee hyrde en film, "Something Borrowed" som vi satt och mös till nu på kvällskvisten. Innan dess spenderade jag, Chase och Cory någon timma utomhus och spelade basketboll tills det blev för mörkt. Härlig dag har det varit och bäst av allt så mår jag mycket bättre efter att ha varit förkyld i en vecka, inget halsont, ingen huvudvärk och snuvan börjar avta!

Hoppas alla haft en bra söndag och njutit av det fina höstvädret som jag hörde att ni har hemma Helsingborg.

1 kommentar:

 1. Härligt att du mår bättre, eftersom du tyckte att jag sjöng så vackert... eller var det inte så du sa, så tror jag att jag skall erbjuda mig att vara med i Covergirls!
  Tror du jag har någon chans?
  Glöm nu inte att rösta på Emma kandidat nr 1 till Helsingborgs Lucia.
  Hoppas Ohio blir en bra tripp, ta med varma kläder!
  Pussar Ma och Pa

  SvaraRadera