tisdag 15 november 2011

Nu är det officiellt...

...vintern är här och med vintern kommer sjukdomar, jag har åkt på en rejäl förskylning. Ingen lång uppdatering idag heller utan bara en snabb flashback från dagens "festligheter". En utav mina absolut bästa vänner just nu är Fishermen's Friends, krängde ett helt paket idag. Hörde att det inte är bra att äta för mycket halstabletter så vi får väl se vilka konsekvenser som väntar här näst. 


Idag hade vi "college fair" i princip hela dagen. 50 colleges från södra USA hälsade på och berättade mer om sina erbjudande. Intressant och det fick mig att tänka på utomlandsplaner, efter jag avslutat skolan hemma såklart.

Kom precis hem från dagens basketbollsmatcher, jag är ju lagets videographer så utan mig klarar de sig inte... Skämt å sido. Härliga tjejer man lärt känna under de två gångerna jag varit med (säsongen har precis börjat). Vi hade en väldigt rolig resa på vägen hem. Men med tanke på den långa hemfärden med nonstop talk så är jag trött som trötter och ska nu trampa in till min säng och krypa ner under lakanen, god natt.

(Imorron är det Model United Nations igen så det är bara att dra på sig jobbehandskarna.)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar