lördag 19 november 2011

Inga ord

Helt glömt bort vad jag skrev förra gången och jag känner mig alldeles för lat för att gå tillbaka och kolla så ifall jag berättar något ni redan hört så ber jag om ursäkt. Dessutom så sa alltid min lärare att repetition är bra!


Denna veckan har I princip sett ut som alla andra. Filmat för basketlaget, football game eftersom våra pantrar gick vidare till playoffs, woohoo! Denna fredagen blev det inte käk på Taco utan vi tog fordonet till Salsarita's, mmmmumma!
Jag, Minta, Lorri och Zac (som vi fick tvinga, annars hade han aldrig gått med på det kommande). Hursomhelst, vi körde förbi Target och köpte pormasksborttagare (eller vad man nu kallar de...). Till allas förvåning så fungerade det verkligen!


Jag var tvungen att avbryta skrivandet innan för en basketbollsmatch väntade en timma, 20 minuter och 20 sekunder iväg så det var bara att sätta sig på bussen och peppsnacka med laget. Det blev en intensiv match, vi låg under med 20 poäng och på läktaren blev supportrarna aggressiva. Det var så nära från en fight, jag var beredd på att bilda en cirkel runt om dem som i filmen "Onskan" och skrika "fight, fight, fight" men tack och lov så behövdes det inte. Allt slutade i alla fall med att vi vann med 47-45.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar