lördag 5 november 2011

"Houston we have a problem"

Jag har inte alls hunnit med att blogga denna veckan och jag ber om ursäkt för det. Jag har kommit hem alldeles försent varje dag för att sätta mig vid datorn och uppdatera.


Denna veckan har gått förbi så snabbt, känns egentligen som alla veckorna här rullar på alldeles för snabbt. Dagarna har varit långa men veckan har som sagt varit kort. I onsdags hängde jag med på fieldtrip till Houston och astronauternas hemkvarter, NASA. Vi fick se några utav de häftigaste sakerna jag någonsin sett. Nu må jag vara en utav de som inte har den bästa kollen på stjärnorna, himlar och planeter men oj, oj, oj vad kul vi hade det. Det tog ca 4 timmar att ta sig dit men vi var ett härligt gäng som uppehöll varandra på bästa möjliga sätt.


NASA, National Aeronautics and Space Administration


Kontrollrummet som styrde första människan till månen
Första människorna på månen, Neil Armstrong och Edwin "Buzz" Aldrin, 1969.


Welcome to NASA, what we are looking at now is a rocket...


That's one small step for a man, one giant leap for mankind"

Torsdag var det "Dressing up as a Senior - day". Det var så enormt kul, idén var att alla Seniors skulle klä ut sig till seniorer så det var på med löständerna och den gråa peruken. Lorri vann bäst utklädd. Jag har en väldigt bra bild på detta men den får vänta tills imorron för den ville sig inte riktigt.

Idag var det spirit day. Sista fotballs matchen för säsongen, vilket betyder sista fooballs matchen för min del, i alla fall för detta året... Det blev spirit över hela skolan. Vi målade t-shirts men jag glömde såklart min där hemma så jag skippade helt och hållet att göra min... men tack och lov så har jag ju så goda vänner att de gjorde en tröja åt mig, (lägger upp bild på det imorron). Skoldagen slutade med ett Black out paprally och det var det bästa någonsin, fixar upp en video från det imorron, nu vill jag bara stänga ögonen och sova länge, länge, länge...For now, Seniors uppvärmning från peprallyt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar