lördag 22 oktober 2011

You can either wear it or work it

Jo mamma, vi är en aning tidiga med Halloween... Vi får inte kalla det "halloweendag" på skolan p.g.a. att mycket strider mot skolans policy... Så det är "Character day". Dagen till ära så lägger jag upp en snutt med bilder.


Minta, Weston, Jag och Callie i våra finfina kostymer.


Jag, Mike och Minta

"Be proud! Fly the American flag"


Minta kom tidigare till mig imorse och vi gjorde de sista finjusteringarna innan vi lämnade "fastland" för att bege oss mot osäker mark...skolan. Vi var nära på att köra tillbaka och klä oss i normala kläder, men nope vi övervann vår rädsla och körde fullt ut! We were working it!


Jag vara nära på att komma försent till min första klass då klockan aldrig ringde i morse så när jag anlände till min första lektion, American Government var alla redan där och när de såg mig började de skrika som gamar som fått syn på mat "Anna, OMG that is perfect" "Anna, OMG, finally you really look like a Texan" "OMG, you look soooooo cute as a cowgirl" "Howdy partner" Bästa på länge! Så denna dagen blev verkligen lyckad.


Just nu sitter jag i min säng trött som en bäver och lyssnar till ljudet utanför mitt fönster... Ett gäng kor, en ylande varg, och flugor som surrar, welcome to Texas. Jag är, efter en vecka med hårt arbete i skolan, värd en god natts sömn så iväg för ett möte med John Blund. Zzz...

1 kommentar:

  1. Åh herregud! Y'all look awesome! Jag kan inte tro Mike var Gumby-love it! Och ja, gungade du definitivt Texan look! Du är officiellt nu! Way to go! :)

    SvaraRadera