söndag 30 oktober 2011

Ett halvt finger senare

Gårdagen blev lyckad. Vaknade 5.40... PÅ EN LÖRDAG! Plikten kallar stod det på min alarmklocka, det var dags att inleda karriären som videographer för basketlaget. Så jag tvingade mig upp ur sängen och gjorde mig iordning för en heldag i basketskorna.


Efter fyra spelade matcher åkte vi hem, nöjda och belåtna--> (efter käk på "Whataburger" där jag kladdade ner mig totalt, inget ovanligt med det). 


Sen var det dags för de sista förberedelserna innan Chase's halloweenpardddyyyy. Jag och Minta fick några småuppgifter innan vi stack för att hämta tolv pizzor. Här börjar det stora äventyret... Vi tog med oss Minta's bror Zac och 15 minuter senare befann vi oss utanför pizzerian. Pizzorna skulle vara färdiga 18.15 men när vi kom dit 18.20 var de inte färdiga, vilket är okej, fem minuter försenade är ju inte så farligt. Sakta men säkert rullade tiden vidare och efter att ha klagat ett tiotal gånger med kurrande magar fick vi äntligen våra pizzor efter EN TIMME OCH TJUGO MINUTER. För att avsluta vårt lilla äventyr bad vi om en till pizza och la som förslag till: "Den pizzan där som väntar på sin ägare... kan vi ta den?" Det slutade alltså med att vi fick en extra pizza som egentligen var menad för någon annan + en bunt med gratis måltider hos den välkända pizzerian. "We are on a roll people"


Hursomhelst blev festen lyckad. Jag och mina kompisar strövade omkring och höll koll på alla åttondeklassare och när festen började dra sig mot sitt slut satte jag igång med att skära ut min allra första pumpa. Det blev ett riktigt bra resultat och jag måste passa på att nämna att jag fick lite hjälp av Minta och Cody, tack för hjälpen peeps!

Om ni nu undrar varför dagens inlägg döptes till " ett halvt finger senare" så är detta för att jag skar av en liten bit av mitt finger i gårkväll, jag tänker inte gå in på detaljer men detta är tydligen något man gör här under halloweenhelgen...

...skämt å sido, jag var bara allmänt klumpig.Mer bilder kommer någon gång under dagen eller imorron.

1 kommentar:

  1. Hon bara förbereder sig, reder sig, reder sig...... Ikväll är det tisdag no pictures!!!!

    En av dina anonyma följeslagare.... med en ända eller den enda!

    SvaraRadera