torsdag 27 oktober 2011

Back on Track!

Ända sedan i lördags har jag varit utan internet. Detta för att vi nu håller på att dekorera hela huset inför denna helgens stora halloweenparty och vi var tvungna att rensa ett rum från allt inklusive datorer och sladdar vilket gjorde att vårt internet kopplades ur. Så äntligen, idag har jag återfått mitt liv, skämt å sido men oj vad man känner sig rastlös utan facebook bloggande, ja allt.


Denna veckan är det "Free from drugs week" också kallat "Red ribbon week", så varje dag innebär en ny "symbol", symbolerna är i detta fall kläder, så varje dag har vi haft ett visst klädesplagg som ett måste. 
Måndag: wear sunshades.
Tisdag: crazy socks. 
Onsdag: "Put a lit on drugs, wear a hat".
Torsdag: wear a jersey.
Fredag: Wear red.

Min Jersey som jag fick av en lärare...

..."You can keep it as a souvenir"
GO PANTHERS!
Varför går tiden så snabbt när man har roligt?! Aja, det är väl bara att ta vara på tideN! Till helgen väntar halloweenfest så imorron ska jag för första gången skära ut min alldeles egna designade pumpa! På lördag inleder jag även min karriär som "videographer" för basketbolllaget, booyah! Det har säkerligen hänt mycket mer denna veckan men detta får räcka för nu, avslutar dock med denna roliga video... Enjoy.


Till mitt försvar... Förra helgen fungerade inte Mintas garageöppnare i bilen och då fick jag hoppa ur och trycka på knappen och sen springa ut, hoppa över sensorn och vänta tills garageporten stängdes (första gången jag gjorde detta visste jag inte att det fanns en sensor så jag sprang helt vanligt och kände mig först väldigt stolt därefter bara väldigt, väldigt dum)...But then again, I'm from Sweden, this is not my native language and I'm underage...

2 kommentarer:

  1. I april, när du inte längre minderåriga, måste du få ett nytt säger! Tråkig dag!

    SvaraRadera
  2. I´m gonna have a serious talk with Minta in May
    /Dad

    SvaraRadera