tisdag 27 september 2011

To die for

De senaste dagarna har jag haft fullt upp med en massa viktiga saker att jag helt uteslutit att uppdatera er om allt som hänt. 


Igår fick jag ett brev från min älskade mormor. Måste erkänna att det var svårt att tyda vad hon skrivit emellanåt, gammal skrivstil är inte att leka med. Oj vad jag saknar hennes röst, hennes kramar och hennes visdomsord. 


Nu precis öppnade jag min mail för att se hur populär jag är och där dyker en del saker upp men det allra viktigaste var ett mail från min Bella. Jag ber om ursäkt för detta Bella men jag måste dela lite utav detta brev:

Du vet om man har en sån där jättefin tröja, allså ens favvotröja. (Typ en sån fin stickad med stora hål i och som bara är jättemysig!) Och om någon annan också tycker att tröjan är lixom bara to die for! Och så frågar den personen om den får låna den. Och så blir man lite så ängslig för det är ju favvotröjan... Tänk om den blir smutsig? Eller om personen inte behandlar den bra? Fast man säger ja ändå för att personen ber så snällt. Men man tänker ändå alltid på tröjan tills man får tillbaka den.  Och när man väl får tillbaka den så blir man så glad och varm i hjärtat så man vill bara krama favvotröjan! Well, Annna, du är min favvotröja... Så se till att komma tillbaka för jag saknar min tröja! Pussar


Jag älskar dig bästastevän!

Avslutar med dagens mening och för att göra Duane glad så blir det: For Real?!

1 kommentar:

  1. fin blogg!
    Kika in i min blogg om du gillar att inspireras,
    BARA BILDER ;*

    SvaraRadera