fredag 30 september 2011

A taste of Sweden

A slushi, one dollar, let me hear you holler! Helt klart dagens mening där ja!


Dagen har varit lång, även här i USA går vi till skolan på torsdagar. Snackade med rektorn idag då jag hamnade i lite trubbel häromdagen... Skämt å sido, vi snackade bara allmänt om skolan. Däremot så kallades jag in till rektorn igår då jag hade "olämpliga kläder" på mig. Enligt mig och alla mina kompisar var detta plagg inte emot skolans regler men, men vad ska man säga, I'm from Sweden, this is not my native language and I'm underage.


Fick en liten smakbit av Sverige idag då Collin la en isboll i min tröja... 


Jag och min kära momsi
Kom ut från att ha tagit en varm dusch precis och tidigare idag spelade jag tennismatcher. Första var en mixeddubbel och jag och Zack vann (8-2) andra spelades mot en tjej som var in my leauge men jag förlorade. Jag spelade dock hyfsat men missade totalt på saker som jag aldrig missar på. Coach satte upp mig på top 5 i laget så jag är mer än nöjd!


Tiden bara rinner iväg, imorron är det fredag och då är ännu en vecka avklarad. TACO som vanligt varje fredag sedan drar vi oss vidare till en volleyball match och därefter blir det Football och kvällen är räddad.


Favorit i repris, TACO
Fick ett sött litet kort från hemtrakterna signerat farmor I och farfar N, härligt. Allt verkar rulla på som det ska hemma i HBG. Så härligt när det slinker ner ett brev från familj och vänner, uppskattar det så! Saknar farmors bullar och farfars dikter, just nu skulle det sitta fint med ett besök hos mina härliga farföräldrar, ett glas hallonsoda och en massa snack... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar