lördag 24 september 2011

Man lär sig något nytt varje dag

Ännu en vecka avklarad, tiden går så snabbt. Äntligen blev det fredag jag har varit så trött hela veckan och nu ska jag få sova ut, tack och lov! Jag höll mitt "I was there - speech" igår och det gick bra önskar bara att jag hade klarat allt utan stödord. Jag fick en hundring på den men till nästa gång.


Gjorde mitt tal om en kvinna som överlevde förintelsen, Clara som föreläste på Sally för nått år sedan.
Idag gjorde jag mitt näst sista Government test innan 6 veckors betygen sätts, härligt och på onsdag har jag ett stort historiaprov som jag lovade min lärare att göra en hundring på så helgen bär med sig en massa plugg...


Oh, oh, oh, funny story. Visste ni att Baseball heter Baseball på grund av att de sakerna man springer runt heter bases. Därför blir dagens ord, baseball. Swing and a miss.


Hängde med Minta till frisörsalongen efter skolan idag, oj vad det pratades. Senare hem till mig för att hämta lite saker som ska postas, men tyvärr fick vi inte iväg dem, det får bli efter helgen.


I love ice cream, ice cream, ice cream, ice cream

Flat tire...
Imorron blir det heldag ute i solen, först Cory's footballgame och sen Chase's fotbollsmatch.


Nu --> sängen.

1 kommentar:

  1. Så roligt att det går bra för dig! :D Hade gärna velat höra din redovisning.. och jag måste säga att peruken passade perfekt! Miss you!
    MEGA STOR KRAM <3

    SvaraRadera