söndag 11 september 2011

"Let's go, let's go, let's go, let's go ner på stan" //pappa

Vi börjar med "the word of the day" och dagens ord är CABINET. Cabinet betyder skåp och detta visste jag inte, Dee frågade mig, vad har du kallat det för innan, jag svarade jag har nog inte kallat det för något speciellt jag har nog bara haft en ljudeffekt för det...

Imorse fick jag äntligen sova ut. Efter en hel vecka då varje dag börjat med att klockan ringt vid kvart över sex så var det extremt skönt.

Minta kom förbi vid tolv och efter att ha pratat lite med Sverige folket åkte vi på en shoppingtur. Shoppingturen inkluderade, mat, shopping (så klart), glass och vykort. Jag kom hem med två stora påsar med lite smått och gott.

Tyvärr så var dem aningen för små...

Glass!
Jag låter bilderna tala för sig själv men understryker att vi hade det väldigt roligt!!

Det har varit en riktig skypar - dag idag, jag har presenterat Minta för en massa svenska vänner, bl.a. pratade vi med Emma, Matilda, Mamma och Pappa, Eric och Daniel, mycket trevliga pratstunder! Så kul att ni tar er tid att snacka med mig!

Imorron blir en dag fylld med kuliga saker. Vi, familjen, har planerat en massa skoj på morronen och på kvällen kommer det gäster som ska få smaka lite svenska specialiteter. Jag berättar mer imorron och bered er på bilder, jag kan knappt vänta!

Eftersom man inte kan få nog av dessa Texasgirlsen

Avslutar detta inlägget med dessa två snyggingarna på en footballsmatch efter att jag fångat min första football!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar