onsdag 7 september 2011

I may not be blonde on the outside but I am blonde on the outside??

Gårdagens panik är över och det mesta är i sin ordning. Skola, tennis som vanligt idag. Skämde ut mig totalt idag när jag skulle hålla tal, men det blev bra ändå, en 97 av 100, inte illa.


Detta kommer låta otroligt men efter min sista lektion stannade jag kvar i skolan tillsammans med Minta för att göra lite läxor (Tack så mycket för hjälpen Minta). Jag lärde mig lite basket eftersom Minta är proffs! Därefter körde vi och hämtade upp Mintas bror Zac för att sedan fortsätta tillbaka till skolan (!) för "The parade". Skolparaden och ännu ett "peprally".


"The parade"


Inga kommentarer...


Välkommen till Texas, cowgirls


Samlar upp godis som kastades till oss


McKenzie!
Yihaaa

Efter peppandet åkte vi raka vägen till Taco för lite mexikanskt. Nu har jag precis packat upp allting från mina väskor... som legat i bilen hela dagen vilket har gjort att all min nyköpta marabouchoklad har smällt.

En bild från gårdagens bränder;Syns inte så bra men ni ser i alla fall röken.

Tack så mycket mamma och pappa för paketet det anlände igår under panikattacken.

2 kommentarer:

 1. Hihi tack för kommentaren om min outfit på bloggen! :D
  Du verkar ha det väldigt bra där borta! Hur gick det med bränderna som var där i närheten, hoppas det gick bra. Är där så torrt? :o
  Puss från Sverige!

  SvaraRadera
 2. Ooo, you are soo welcome! Det är väldigt torrt här så det är bränder i princip varenda dag. Brandkåren jobbar på de gör ett grymt jobb!

  Puss och kram och hoppas ni alla har det bra!! (jag såg bilderna från maskeraden, hahahah, härligt)

  SvaraRadera