fredag 9 september 2011

Don't look at me like your mama don't feed you, I'm no piece of chicken, mhmh

Jag tänkte börja med en ny sak här på bloggen, jag kallar det "the word of the day". Dagen till ära har jag valt ordet fixin'.

9/9- 11 --> HOMECOMING! Många tror säkerligen, precis som jag gjorde, att homecoming är som prom, "nyyyyt", fel. Texas State är en av de få staterna som firar denna dag. Det är i princip en hyllning till sporten, på min skola, football! Man klär sig inte i någon finfin klänning eller så, utan det är helt och hållet school spirit som gäller. Peprally, volleyboll matcher, och sist men absolut inte minst, the football game. 
Förra helgen gjorde vi "mums" som vi idag bar hela långa dagen. Jag har svårt att beskriva hur kul denna dagen har varit men de ordet som beskriver det bäst är supercalafragilisticexpialadocious!

Ridin' solo, snygga mums


Fredag idag vilket också betyder Taco, så efter peprallyt drog ett gäng till Taco för att käka. En komisk sak är dock att servitören numera vet vad vi kommer beställa så idag frågade han inte ens vad jag ville ha att dricka, han visste redan.

TACo


Väl på plats, sittandes på läktaren framför planen drog de igång en minnesceremoni för 9-11. Tio år sedan terrorn i New York City, inget kommer nånsin bli som det en gång var. Det var väldigt känslosamt, brandförsvaret, folk som varit i Afghanistan och kämpat för sitt land, poliser, det var en perfekt minnesceremoni. Den Amerikanska flaggan hissades och vi alla stod tysta medan skolbandet spelade "Star Spangeled Banner". Det var vackert. Helt plötsligt kommer två flygplan flygandes (liknande dem de har i Top Gun, Matilda, du vet) över arenan och allt som hörs är åhh, ahhh, det var magiskt.

911, don't ever forget


Jag har nu varit här i 36 dagar vilket betyder att det är ca 250 dagar kvar. Det känns som en mycket kort tidsperiod så därför har jag bestämt mig för att förlänga till 10 år, jag tor 10 år ska räcka... för nu.

BHS

1 kommentar:

  1. Haha, åå Anna!! Jag vet precis hur du menar, allt låter superfint! Filmade du något från det? Kramisar

    SvaraRadera