torsdag 15 september 2011

Cocopuff

Stannade hemma från skolan idag då jag kände mig aningen krasslig så imorron blir det att ta igen missat arbete, wohoo!


Dagens ord är cocopuff. Historia bakom detta ord/namn: Min hund här i USA heter Rebel men Bella har hela tiden trott att han heter Cocopuff, vilket jag inte riktigt förstår, jag har aldrig kallat honom för det... Blondiner... Sverige vinner igen!


Pratade med min cocopuff idag aka Isabella, härliga tider och innan dess var det prat med Daniel, roligt som vanligt. (hade tagit några riktigt grymma bilder från dagens skypande men dessa går inte att lägga upp, något fel på servern)
Pratade med min momsi också, ville bara krama om henne och viska hur mycket jag älskar henne, kramen gick sådär... 


Sedan ringde tjejerna från skolan upp på skype för att kolla läget, fick även prata med en lärare och tydligen hade de ett oförberett prov idag som jag ska ha imorron.


Minta skickade denna snygga bilden och eftersom detta är en sådan konstnärlig bild så måste jag ju få skryta och säga, människan som gjort denna känner jag! (någon har varit på TACO och käkat)

Nu kom jag precis hem från Chase fotbollsmatch och jag ska snabbt hoppa in i duschen för imorron blir det skola igen, därefter borta fotbollsmatch och sen hem till Minta som ska sitta barnvakt till mig denna helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar