fredag 2 september 2011

Are the Panthers good at football??

Jag kan ju inte säga annat än fantastiskt om denna dag. Lugnt i skolan, inte allt för mycket att göra. Alla lektionerna var kortare än vanligt för att vi skulle hinna med pep rally!! Lite peppning inför första hemmamatchen, skolbandet presenterades, hejarklacken körde för fullt och framförallt football laget introducerades. Det var alltså en riktig peppad skola!


Pep rally med Panther - maskoten.


Därefter åkte vi vidare till Taco el something... för att käka. Lite nytt folk träffade jag på (som vanligt) och vi hade det väldigt roligt. Jag har lärt mig lite texas - meningar som jag nu försöker använda dagligen vilket gör att det blir mycket skratt!


Tar hästen till skolan varje dag, det lättaste sättet att komma runt här in the wild western


För bara några minuter sedan kom jag hem från min officiellt första football game. Jag fattar i princip ingeting men jag gör som alla andra, klappar när de klappar, skriker när de skriker os.v. Och vad förväntar de sig egentligen, I'm from Sweden, this is not my native language and I am underage. Det var väldigt roligt i vilket fall som helst!
Jag är så enormt lycklig för nuvarande att det knappt går att beskriva, allt nytt folk jag lärt känna och alla de sakerna jag lär mig dagligen, bl.a. Texianska. Jag tar helt klart med mig allt i bagaget!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar