onsdag 24 augusti 2011

Vi har det bra, vi här bak i bussen...

Ni vet sådan där gul skolbuss... en sån som man alltid ser i Amerikanska filmer... Och ja Hannah de finns på riktigt. Jag har för första gången åkt en gul skolbuss från skolan. 


En utav mina kompisar, Minta fyller år idag, jag tror dock inte hon läser men HAPPY BIRTHDAY till dig! Hon bjöd på donuts i morse, åh vad de var gott. Jag har inte gått upp något än så jag håller mig till det nyttiga livet med en donut varje dag... och plain yoghurt.

Första halvan på dagen brukar gå ganska snabbt, jag säger brukar för det känns som jag varit här för alltid, den halvan gick långsamt idag. Det går snabbt när man har roligt, så sant så, första halvan - långsam - för det mesta tråkig, andra halvan - snabb - ROLIG! 
Nu har skolan börjat på allvar och jag längtar redan till helgen. 


Ska tala om för er att jag har det jättebra här men att jag självklart saknar er alla! Men som sagt jag har det jättebra och min värdfamilj de är den bästa jag någonsin kunnat drömma om! Vi har så otroligt roligt tillsammans och varje dag är fylld med skratt. Nu när jag läser detta så låter det ganska klychigt men livet är fyllt med sådana klychiga ögonblick så en extra mening gör väl inget.

1 kommentar:

  1. hur kändes de att åka en gul buss??
    hoppas du har de kanon, tänker på dig. miss you!
    hälsa den gula skolbussen en klapp på baklyckan från mig. puss!

    SvaraRadera