fredag 19 augusti 2011

REGN!

Volleyboll idag igen... fortsätter som vanligt, det gick inte så bra så jag får se hur jag gör med det. Fick skjuts hem från träningen av en jättetrevlig tjej som erbjöd mer skjuts i framtiden.


Fortfarande väldigt varmt ute och de har lovat regn nu hela veckan men varje dag har vi blivit besvikna. Men så idag när vi sätter oss i bilen för att åka och käka så börjar det regna. Jag har nog aldrig varit så glad över att se regn som jag var idag. Cory hoppade ur bilen och sprang allt vad han kunde runt i cirklar tills han var för trött för att fortsätta. Det gjorde verkligen allas dag.


På menyn stod det Mexikanskt, jag käkade något som jag inte kan uttala (eller stava för den delen) och det var gott, kyckling, bröd och "lite" kryddor. Från vårt bord i restaurangen kunde vi se att regnet öste ner, äntligen tänkte vi alla. När vi ca två timmar senare kom hem såg vi till vår besvikelse att det knappt kommit något regn hos oss... 


Det blev familjespel när vi kom hem, Uno, men ett roligare och lite mer avancerat än det jag vanligtvis spelar med mormor. Jag måste ta med ett sådant och lära henne!


Här kommer en bild från veckans wet t - shirt tävling förresten;Inga kommentarer:

Skicka en kommentar