lördag 27 augusti 2011

On the road/bring it on

Idag har det varit en hel dag ute på vägen. Blev väckt vid halv nio imorse för att en timma senare vara färdig att åka till Cory's fotbollsmatch (amerikansk fotboll, that is). Så det var ju bara att hoppa in i duschen och käka snabbt som bara den, till min förvåning var jag färdig i tid. (Något som jag vet att mina föräldrar kommer bli glada av att höra är att jag har blivit oerhört snabb på att göra iordning mig). 
Det blev några timmar på läktaren i ca 40 graders värme och stekande sol vilket resulterade i klibbighet och solbränna. Måste även ta och berätta att de hade världens sötaste mini cheerleaders på fotbollsmatchen. "Our team is boom dynamite, our team is boom dynamite, our team is tick, tick, tick, tick, tick, tick, boom dynamite" 
Jag fick en inbjudan häromdagen till en födelsedagsfest idag, men den missade jag... Men det kommer fler! Istället träffade jag lite släktingar till familjen, vilket var trevligt. 

3 kommentarer:

 1. Imponerande!! Du vet vad jag menar.......

  SvaraRadera
 2. eyy, jag läser den här sidan varje dag. Lägg upp lite bilder på kaktusar och grejer... hallå, tror du man bryr sig om hur varmt det är? pang pang lucky luke! Bor han i TexxxxesSsss? pussisar, eric

  SvaraRadera
 3. Du är allt sjuk, men jag tar åt mig din kommentar, jag ska försöka hitta lucy luke (jag tror han är i en utav mina klasser faktiskt...) du ska få en bild på bara kaktusar!
  xoxo

  SvaraRadera